Wat een prestatie
De vierdaagse van Ton Als je ergens voor gaat, heb je kans om te verliezen Als je niet gaat heb je al verloren. Barack Obama De 97 ste 4dg in Nijmegen van 16 juli tot en met 20 juli Vierdaagse gestart 42.493 Vierdaagse uitgelopen 39.396
Voor Ton is het de eerste keer dat hij meedoet aan de 4 dg van Nijmegen. Leon en Ella de Roy-Meurs hebben hier een heel groot deel aan dat er het uiteindelijk van gekomen is dat Ton meedoet. Leon, Martin en Ton begonnen aan het avontuur. De camping in Ravenstein was geboekt en op maandag gingen we met zijn allen naar Nijmegen met de trein. Ton, Leon en Martin gingen zich inschrijven en daarna dronken we met z’n allen een lekker glaasje bier onder de bomen in de buurt van de Wedren. De camping besteed ook aandacht aan de gasten en om 17.00 uur is er een Happy-Hour. Met begleiding van het Tabour en vendelzwaai korps uit Ravanstein begon de eerste dag van het wandelen.
De eerste keer is altijd speciaal.Ella en ik hadden veel plezier met elkaar op de camping en de mannen genoten van het wandelden. Onze caravan stond naast Ben en Gerrie Beerens uit Eindhoven. Gerrie nodigde me uit om de laatste dag samen te gaan kijken naar de intocht van de wandelaars, zij had een vip plaats voor 2 personen. Dat was heel erg leuk en gezellig.
De vierdaagse vip behandeling
Het felbegeerde 4dg kruisje
Op weg naar het station
© Tiny Kierkels 2014
Leon, Ton en Martin
De vierde dag de intocht Via Gladiola
2013
De titel van je pagina. De inhoud van je pagina.