© Tiny Kierkels 2014
Ontspanningsmiddag voor mensen met een beperking en voor alle senioren van Nederweert . In de meeste gevallen wordt deze middag gehouden op half - vasten. De volgende artiesten waren aanwezig.
Harrie’s Muziekmiddag
Thei en Marij
Voor een overvol gemeenschapshuis “de Haaze-Hoof” in Ospel opende Dhr. Thieu Timmermans de 23ste keer “Harrie’s muziekmiddag” op zondag 24 maart 2019 De muzikale omlijsting op deze muziekmiddag werden gevormd door het zangduo Thei en Marij, de Lustno Muzikantjes, accordeonist Frans Jansen , zij wisten de zaal tot een “kookpunt” te brengen , met hun meezingers . De lachspieren werden danig op de proef gesteld door het optreden van buuttereedner Pierre van Helden. Via deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken aan Burgemeester H.Evers en Wethouder P. Koolen van de gemeente Nederweert. De medewerkers van de EHBO, de dames van de Zonnebloem en de mensen van de KBO Ospel. Het geluid werd verzorgd door Hub Tinnemans en Johan Evers. De goede samenwerking met de medewerkers van de “Haaze-Hoof” en verder allen die het mogelijk hebben gemaakt om deze mooie middag aan te bieden aan alle ouderen en mensen met een beperking van Groot Nederweert . Deze middag werd op een ludiek wijze aan elkaar gepraat door dhr. Wil Knapen. Om 17.00 uur werd de middag afgesloten door de voorzitter Dhr. Ber Mertens, die een speciaal dankwoord bracht aan Dhr. Harrie Stultjens die deze middag weer voor vele senioren en mensen met een beperking mogelijk heeft gemaakt. Organisatie, Ber Mertens, Theu Timmermans en Tiny Kierkels
Enkele foto’s van de middag
In 2020 hopen wij jullie weer allen te mogen ontmoeten op “Harrie’s muziekmiddag” in zaal “Reigershorst” in Nederweert-Eind.
24-03-2019
Lustno Muzikantjes
Frans Jansen
Pierre van Helden
In gedachten
Een bijzonder man is er niet meer. Op 31 december 2020 is de oprichter v an Harrie’s Muziekmiddag overleden. Een markante man met het hart op de goede plaats.
Harrie Stultjens 1928-2020
De titel van je pagina. De inhoud van je pagina.