© Tiny Kierkels 2014
Heuvelland 4 daagse van 6-9 augustus 2015 Een vierdaagse wandeltocht door het heuvelachtige Limburgse landschap rond Valkenburg aan de Geul, die u veelal over veldwegen en bospaden voert. Elke dag kunt u opnieuw genieten van al het moois dat Limburg aan natuur, schitterende vergezichten en schilderachtige dorpjes te bieden heeft. U kunt kiezen uit vijf afstanden, 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer De routes zijn gemarkeerd door pijlen. Na iedere zeven á acht kilometer is er een rust- en verzorgingsplaats ingericht.
Vandaag heeft Ton ook alleen gelopen zonder mij want ik ging naar Nederweert om Janine met familie naar Eersel te brengen. Later terug gereden naar Heer. s’avonds heerlijk gaan terrassen in Valkenburg met Ella, Leon, Paul, Magda, Ton en ik. Valkenburg is een gezellig stadje geworden met leuke gezellige hoekjes.
Berg-Valkenburg-Berg 14 km blauw
We waren met de caravan en stalde die bij Ella en Leon in de tuin. We hadden echt een privé camping met alles erop en eraan. De eerste dag liepen Ella, Leon, Magda, Fien, Ton en ik. Het was een mooie route door bossen en weilanden, zo kom je op plekken waar je nooit bent geweest. We bezochten vrienden van Ella en Leon met het gevolg dat we niet 14 km maar 21 km hadden gelopen en dat in een brandende zon en 34 graden. Maar voor mij hadden ze het beste tot het einde bewaard. Voordat we bij het eind aankwamen moesten we eerst nog de Brakkeberg omhoog. Dat was voor mij en vele anderen ‘n verschrikkelijk stukje wandelpad.
De 2de dag liep van
14 km blauw
Berg- Meersen - Berg
De 1ste dag liep van
De 2de dag gingen Ton, Leon en Magda alleen op pad, het was jammer maar het ging niet anders. Via mooie paden kwamen ze op het middelpunt in Meersen. Daar lag de mooie basiliek van Meersen
Zaterdag 08-08-2015 De derde dag liep van Berg - Cadier en Keer - Berg.
Donderdag 06-08-2015
Vrijdag 07-08-2015
14 km blauw
Zondag 09-08-2015 De dag liep van Berg- Groot Welsden - Berg. 14 km blauw
De titel van je pagina. De inhoud van je pagina.