© Tiny Kierkels 2014
www.amnesty.nl Elke dag slaan duizenden mensen op de vlucht voor oorlog en geweld, onderdrukking of vervolging. De vaak arme buurlanden van deze landen kunnen de grote aantallen vluchtelingen niet meer aan. De werkloosheid is enorm, kinderen kunnen niet naar school, en er is een tekort aan voedsel en onderdak. Dus wagen honderdduizenden de gevaarlijke reis naar Europa. Europa laat het schandelijk afweten. De EU kan doden op zee en inhumane omstandigheden aan grenzen voorkomen door vluchtelingen veilige routes te bieden. En door de regio te ontlasten. Dat is ook in ons eigen belang. Want als de situatie in de buurlanden ontspoort, komen er pas écht veel vluchtelingen hierheen. http://www.unhcr.nl/ Hervestiging: een deel van de oplossing Extra kwetsbare vluchtelingen die in buurlanden verblijven, worden door de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR geselecteerd voor hervestiging. Denk aan ernstig zieken of alleenstaande kinderen. Andere landen nodigen deze kwetsbare uit om daar te komen wonen. Zij kunnen dan veilig naar dat land reizen. Meer dan 1 miljoen mensen hebben volgens de UNHCR dringend hervestiging nodig. Nederland neemt er jaarlijks slechts 500 op.
Op deze pagina vindt u een schatkist vol met parels aan suggesties/linken van websites. Progamma's en films die over vrijwilligerswerk, liefde, waarheid en diepgang gaan. Zoek of klik op de link en bezoek de website.
Aandacht Enthousiasme Luisteren Warmte Erkenning Waardering Openheid Respect Geborgenheid Privacy Vertrouwen
Anne Frank. http://www.annefrank.org/nl/Anne-Frank/ Anne Frank is een Joods meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog moest onderduiken om aan de nazi’s te ontkomen. De Holocaust https://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust De Holocaust - een monument in film (Willy Windler collection) Zoek via google de bovenstaande zinnen en bekijk en luister op You Tube naar de verhalen van overlevenden van de Holocaust
NCC Nederlandse caravan club. Een club om te genieten met je camper of caravan. Zo mag je kamperen op de fraaie terreinen, deelnemen aan de talloze evenementen. Je ontvangt een mooie clubblad met allerlei tips voor de kampeerder. De leden kunnen kamperen op de eigen terreinen deze liggen verspreid over heel Nederland.
De Welsh Springer De Welsh Springer Spaniël staat bekend als levendig, speels, volgzaam en aanhankelijk. De welsh is een compact gebouwde hond van gemiddelde grootte, reuen 48 cm. teven 46 cm. Hij mag niet te slank of sierlijk tonen maar moet in zijn stevige, gespierde voorkomen al zijn oorsprong als werkhond verraden. Hij is energiek en heeft veel uithoudingsvermogen.
Welsh Springer Spaniel Club Nederland Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer
Over de NVVE
De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Wij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet Vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.
Een gedenkplaats voor “moeder de vrouw”? Jazeker,maar niet alleen voor haar als “moeder”. Het museum belicht het leven van de vrouw in al zijn facetten. Van geboorte en doop tot overlijden en rouw. Als spil van het gezin, maar ook als stabiele factor in een hectische wereld daarbuiten. Ontdek haar invloed op onze cultuur en wat wij daarvan ervaren in onze huidige samenleving op het gebied van mode, eten en drinken, geloof en bijgeloof, gebruiken en tradities.
Creëer, Deel en Herinner Op Kaarsje.nl kan je gratis een kaarsje aansteken. Een lichtje dat je laat branden voor je geliefde, een familielid of als warme wens.
Wat zijn de mooiste plekken ter aarde? Wat zijn de Top 100 mooiste natuur – wereldwonderen? Wij hebben een overzicht gemaakt met 100 fantastische, adembenemende wereldwonderen, watervallen, kraters, stranden, kastelen, groten en landschapen van over de wereld, in een overzicht met foto. Verzameld, in een overzicht, met op nummer 1: De vulkaan Aogashima in Japan. wat is dat?
Klik op de linken om verder te lezen.
De site van onze dochter Meta Kierkels www.lindekracht.nl/
Dat is de site van onze zoon Onne Kierkels
Sensationeel,Voortreffelijk,Uniek,Subliem,Onbeschrijfelijk,Excellent,Formidabel,Zalig, Geweldig,Fantastisch,Hoogstaand,Buitengewoon,Fenomenaal,Grandioos,Magistraal,Uitmuntend.
Welkom in het Toon Hermans Huis Als je met kanker te maken krijgt staat de wereld op zijn kop. En niet alleen  je eigen wereld maar ook die van de mensen om je heen.  Je leven verandert van de ene dag op de ander zeer ingrijpend en het kost  veel energie en inzet om een nieuw evenwicht te vinden https://www.toonhermanshuisweert.nl/
Roadtrip la Boh è me is een serie van filmmaker Gijs Besseling. Een reis langs plaatsen waar operacomponist Giacomo Puccini heeft gewoond en gecomponeerd. In negen afleveringen wordt verteld over het avontuurlijke leven van deze Maestro. De hoofdpersonen in de documentaire, cellist Leonard Besseling en journaliste Nina Schuttert. Zij maken in een camper een rondreis langs plaatsen die leven en werk van Puccini markeren. Leonard is de kenner, en de in Bologna woonachtige Nina de liefhebber, die vloeiend tweetalig is.
Camping Warnsborn Bakenbergseweg 257 6816 PB Arnhem
Camping Warnsborn is een sfeervolle ANWB charme camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap". Ons 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind.
Sint-Anthonijshoek is een akkerbouwbedrijf met mini-camping en bed & breakfast
Aan de rand van het dorp Koudekerke. Ligt camping Sint-Anthonijshoek met een theeschenkerij en een pluktuin. Met allerlei aktiviteiten het hele jaar door. Alles vlakbij het zonnigste strand van Nederland, waar u onze strandhuisjes kunt huren.
De titel van je pagina. De inhoud van je pagina.